VOORWAARDEN

SAVENCY LABEL GEBRUIKERSVOORWAARDEN

Gebruikersvoorwaarden

Bij het gebruiken van onze website accepteer je de gebruikersvoorwaarden. We kunnen deze pagina veranderen, dus controleer deze pagina regelmatig. We garanderen niet dat de informatie op onze website compleet, actueel of accuraat is. Dit is inclusief  de beschikbaarheid en de prijs van de producten. Wij hebben het recht om elke fout te corrigeren, en om op elk moment informatie te veranderen zonder voorafgaande kennisgeving.

Beschikbaarheid

Bij een aankoop van een product is het altijd mogelijk dat het niet tot verzending kan komen door het gebrek aan beschikbaarheid. We zullen dan de bestelling annuleren en de koper contacteren via E-mail.

Verzenden

Het verzenden zal 1-3 werkdagen duren na ontvangst van de bestelling bij onvoorziene omstandigheden daargelaten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren, gestolen of beschadigde verzendingen. Kijk soms even terug voor enige updates wat te maken heeft met onze verzendingsvoorwaarden. Klanten buiten Europa zijn verantwoordelijk voor alle import belastingen.

Beveiliging

Bestellingen die zijn gemaakt via Savency Label zijn beveiligd door iDeal en SOFORT Banking. Persoonlijke informatie zal nooit worden doorgegeven of verkocht aan derden.

Terugsturen

Elk product dat in de sale is kan niet worden teruggestuurd, dit is alleen te ruilen voor een andere maat indien beschikbaar.  Indien er iets mis is met een product, of er is een probleem met een van uw bestellingen, email ons dan voor het snelste antwoord. Als u niet blij bent met uw geleverde producten kunt u deze binnen 30 dagen terugsturen na ontvangst. Alle producten moeten ongedragen en ongewassen zijn. Wij dekken niet de kosten van het terugsturen van de producten. De voorwaarde begint bij het ontvangst van de producten.

Verloren & gestolen producten

Savency Label is niet verantwoordelijk voor verloren, beschadigde of gestolen producten. Nadat het gekochte product is verzonden is de bezorger verantwoordelijk voor de bestelling.

Contact Informatie

Als u enige vragen heeft, twijfel dan niet om ons te contacteren: info@savencylabel.com
KVK: 69117462
BTW: NL234093031B01
BANK: NL55 KNAB 0256 3963 96